Szürő

Működtető feszültség
Vezérlőjel
Időprogram
Rádiófrekvenciás
Tápellátás
Szabályozási jelleg
Felhasználói felület
LCD kijelző
Falba süllyeszthető
Kimeneti jel
Alkalmazás

Kategóriák

Szabályozás

Siemens szabályozó családok

Szabályozás 121 terméket találtam.

Alkategóriák

 • Albatros2 időjárásfüggő...

  Cégünk nem csak forgalmazza a Siemens Albatros termékeket hanem teljes felmérést és üzembe helyezést is vállal, kérjük keresse fel ügyfélszolgálatunkat!

  A fűtési szabályozástechnika területén szerzett évtizedes tapasztalatot felhasználva, a változó igények figyelembe vételével, valamint a végfelhasználók, szerviz partnerek segítségével a Siemens kifejlesztette a mai kor elvárásainak megfelelő, a több hőtermelős fűtési rendszerek komponenseit egy egységként kezelő ALBATROS2 szabályozó családját.
  A széles termékválasztékból könnyedén összeállítható a kívánt feladathoz legjobban idomuló szabályozó rendszer, az egyszerű időjáráskövető szabályozástól a napkollektoros rendszereken át a fűtés/hűtés hőigényt biztosító hőszivattyús megoldásokig.
  Az átfogó termékválaszték mellett a Siemens arra törekszik, hogy megkönnyítse tervező, kereskedő, valamint szerviz- vagy kivitelező partnereinek dolgát. Ebből kiindulva, a szabályozókból és a hozzá tartozó kiegészítő elemekből alapkészleteket állított össze.
  Ezek a készletek tartalmazzák az alapkonfigurációhoz szükséges érzékelőket, elektromos csatlakozókat, telepítési és kezelési leírást, programozó és kezelő egységet. A beltéri kezelőegység helyiséghőmérséklet visszacsatolásra is felhasználható.

 • Synco Living

  Cégünk nem csak forgalmazza a Siemens Synco termékeket hanem teljes felmérést és üzembe helyezést is vállal, kérjük olvassa el tájékoztatónkat és keresse fel ügyfélszolgálatunkat

  Siemens Synco Living termékek - Lakóépület fűtésszabályozásának komfortos vezérléséhez.

 • Connected Home

  A Connected Home ökoszisztémánk a ZigBee 3.0-n alapul, így rendkívül sokoldalú, könnyen integrálható és telepíthető otthoni automatizálási rendszer. A telepítés vezeték nélküli, a Hub párosításán keresztül néhány másodperc alatt megtörténik, és a ZigBee 3.0 hubonként akár 40 IoT-eszköz integrálását teszi lehetővé. A komfort és a kényelem érdekében minden egy gombnyomással vezérelhető egy elegáns, felhasználóbarát alkalmazáson keresztül.

  A Connected Home ökoszisztéma több, mint az intelligens eszközök egy fedél alá kapcsolásának módja; ez a megoldás az otthonok intelligensebbé és zöldebbé tételéhez – mégpedig a Siemens magas színvonalú szakértelmével és támogatásával.

  Siemens Connected Home rendszerismertető letöltése

 • Synco 700 moduláris...

  Cégünk nem csak forgalmazza a Siemens Synco 700 termékeket hanem teljes felmérést és üzembe helyezést is vállal, kérjük keresse fel ügyfélszolgálatunkat!

  Kompakt, kommunikációval rendelkező HVAC szabályozócsalád, az egyszerűtől az összetett szabályozási feladatokhoz. Fűtési, hűtési, légtechnikai és egyedi helyiségszabályozási feladatokhoz.

 • KNX Installációtechnika
 • Távfűtés szabályozók
 • Synco 200 univerzális...
  Termék száma: RLU..
  • Tesztelt, előre meghatározott alkalmazások
  • Flexibilis beállítási lehetőségek
  • Alkalmazható hőmérséklet, relatív / abszolút páratartalom, nyomás / nyomáskülönbség, légmennyiség, belső légminőség, stb. szabályozására
  • Önálló szekvencia szabályozók P, PI vagy PID üzemmóddal
  • Beépített működési módok
  • Nincs szükség speciális eszközre az üzembe helyezéshez (opcionális)
 • Frekvenciaváltók

  Siemens frekvenciaváltók és tartozékaik 

oldalanként
Mutat 1 - 12 / 121
Mutat 1 - 12 / 121