Szürő

Kimeneti jel

Kategóriák

Albatros2 időjárásfüggő szabályozó család

Cégünk nem csak forgalmazza a Siemens Albatros termékeket hanem teljes felmérést és üzembe helyezést is vállal, kérjük keresse fel ügyfélszolgálatunkat!

A fűtési szabályozástechnika területén szerzett évtizedes tapasztalatot felhasználva, a változó igények figyelembe vételével, valamint a végfelhasználók, szerviz partnerek segítségével a Siemens kifejlesztette a mai kor elvárásainak megfelelő, a több hőtermelős fűtési rendszerek komponenseit egy egységként kezelő ALBATROS2 szabályozó családját.
A széles termékválasztékból könnyedén összeállítható a kívánt feladathoz legjobban idomuló szabályozó rendszer, az egyszerű időjáráskövető szabályozástól a napkollektoros rendszereken át a fűtés/hűtés hőigényt biztosító hőszivattyús megoldásokig.
Az átfogó termékválaszték mellett a Siemens arra törekszik, hogy megkönnyítse tervező, kereskedő, valamint szerviz- vagy kivitelező partnereinek dolgát. Ebből kiindulva, a szabályozókból és a hozzá tartozó kiegészítő elemekből alapkészleteket állított össze.
Ezek a készletek tartalmazzák az alapkonfigurációhoz szükséges érzékelőket, elektromos csatlakozókat, telepítési és kezelési leírást, programozó és kezelő egységet. A beltéri kezelőegység helyiséghőmérséklet visszacsatolásra is felhasználható.

Albatros2 időjárásfüggő szabályozó család 39 terméket találtam.

oldalanként
Mutat 1 - 12 / 39
Mutat 1 - 12 / 39